DATALOGGING I BYGG, LAGER, MUSEER OG SAMLINGER, TRANSPORT MM.

Måling og logging av forhold som temperatur og fukt (både i luft og tre) blir mer og mer aktuelt både i private hjem, industrianlegg, museer/samlinger, kirker og andre verneverdige bygg – samt i forskning- og utviklingssammenheng.

Atmosfæriske forhold som temperatur, pH og luftfuktighet er faktorer som er med å avgjøre hvor raskt materialer som jern, tekstiler, lerret, tre osv. nedbrytes. De fleste museer og samlinger erfarer viktigheten av optimale lagrings- og utstillingsforhold. Brann- eller frostfare er også momenter det kan være viktig å ha kontroll på – ikke minst når det gjelder gamle trebygninger.

Folk i Museum

Ing. Westad AS / loggesystemer.no har et bredt utvalg av profesjonelt måle- og loggeutstyr særlig godt egnet for verdier som samlinger, bygg, lagerbeholdning osv. Send oss en mail eller ring oss i dag for mer informasjon om de nyeste proffløsningene – løsninger som kan spare deg for uerstattelige tap.

Overvåking og klimakontroll


Ha full kontroll på samlinger og kulturminner ved hjelp av våre dataloggere. Tilgang 24/7 fra PC, mobil eller nettbrett. Fleksible alarmoppsett til epost eller SMS varsler deg umiddelbart om potensielt skadelige endringer – slik at du kan sove godt om natten.

Mange muligheter

 

Flere typer trådløse og kablete opplegg for både store og små samlinger,  kulturminner osv. Der sanntidsinformasjon og varsler ikke er like viktig, finnes en serie USB-loggere som enkelt programmeres og avleses via PC.

Stavkirke_Lom_OKK.jpg
Lastebil og Warehouse
Transportlogging


Transportloggere kan bidra til optimale forhold under frakt av utstillinger og verdifulle  gjenstander, matvarer og annet sensitivt materiale

Ing. Westad / loggesystemer.no leverer alt fra enkle loggere til systemer med egne, trådløse nettverk for kontinuerlig overvåking av forholdene på ferden.

 

Ing. Westad AS / loggesystemer.no har lang erfaring med måling og logging av mange ulike parametere både i luft, tre, matvarer og mange andre sammenhenger, og fører derfor et utvalg av loggesystemer som dekker de fleste behov: alt fra enkle loggere du plugger inn i USB-porten og får generert en rapport uten behov for programvare, til avanserte systemer med trådløs dataoverføring og nøyaktighet som fyller kravene i forskning og utviklingsarbeid.