FOM 330 Testinstrument for frityrolje

For deg som driver med frityrsteking av pommes frites, kjøtt, fisk el. er det mange gode grunner til regelmessig sjekk av kvaliteten på stekeoljen: 

  • Helse

  • Smak

  • Reduksjon av kostnader

  • Spart tid og arbeid ved unødvendig utskiftning av olje

  • Hold matkvaliteten på et konstant høyt nivå

  • Oppnå optimale stekeresultater hver gang

  • Overholdelse av lover, krav og reguleringer

 

Fordeler med den nye FOM 330:

  • Raskt – resultatet er klart på sekunder

  • Enkelt – alle ansatte kan bruke instrumentet: dypp det i oljen, rør om og få resultatet

  • Tydelig resultat – trafikklyssystem med blinkende LED viser %-innhold av polar compounds (TPM)

  • Digital føler = kalibreringssertifikatet følger føleren = rimelig vedlikehold og kalibrering

  • Sikkert i bruk – beskytter brukeren mot kontakt med oljen 

  • Betraktelig rimeligere over tid enn kjemiske testere

Se FOM 330 frityroljetester i bruk:

 

Leveres i praktisk koffert

 

Tekniske spesifikasjoner FOM 330:

Measurement range: 0% to 40% polar compounds
Accuracy TPC: +/- 2%
Resolution TPC: 0.5%
Temperature range: 0°C to 200°C
Oil temperature range: +50°C to +200°C
Protection class: IP 67 (waterproof)
Alarm point: Flashing LED light , free programmable.
Accuracy Temp.: ± 1°C
Resolution Temp.: 1°C
Operating temperature: -20 to +50°C
Storage temperature: -25 to +60°C
Battery: 3V lithium
Dimensions: 125 x 54 x 22 mm (without probe)
Housing material: ABS (food safe)
Weight: Approximately 200 g
Battery change: Easy done by user
Certificate: 2 point factory calibration certificate

Approved by German Food Inspectors!

Ing. Westad AS

Nesbruveien 82

1394 Nesbru

Tlf. 66 84 66 67

post@ingwestad.no

© 2020 Ing Westad AS