top of page

VÅRE LEVERANDØRER

EBRO ble etablert som Ebro Electronic i Freiburg am Breisgau i 1968, og flyttet i 1976 produksjonen til Ingolstadt, der de fortsatt holder til. Samme år ble selskapet markedsleder i Tyskland, og har siden introdusert regelmessige nyvinninger innen måle- og loggeteknologi for proffmarkedet.  I 2016 skiftet virksomheten navn til Xylem Analytics Germany Sales GmbH & Co.

Ing. Westad AS overtok import og markedsføring av EBRO i Norge i 2008, og har siden levert teknologien til blant annet næringsmiddelindustri, dagligvarebransjen, lager og transport, forskning og laboratorier.

 

KERN er en mellomstor 7.-generasjons familiebedrift i sydtyske Balingen, og har produsert presisjonsvekter helt siden Gottlieb KERN startet virksomheten i 1844.  

I dag er KERN sertifisert vektspesialist i henhold til de nyeste DIN ISO 9001:2008-normene, og med mer enn 170 års erfaring har de forpliktet seg til å levere kvalitet. KERN er et 100% uavhengig selskap – og er kun forpliktet overfor sine kunder. 

Ing. Westad AS har samarbeidet med KERN i mange år, og er nå Premium Consulting Partner både på KERNs veieteknologi og på optiske instrumenter – en nyere produktgruppe i utvalget fra KERN

SAUTER er et varemerke under paraplyen til KERN, og leverer høypresisjons måleteknologi – blant annet lengde- og tykkelsesmålere, kraft- og momentmålere, hardhetsmålere, coating thickness-målere, decibelmålere og lysmålere. 

bottom of page