top of page

KERN MIKROSKOPER

I 175 år har KERN & SOHN vært synonymt med høy presisjon. Dette gode ryktet er drivkraften bak utviklingen av KERN mikroskoper og refraktometere. Kundefokus kombinert med gode ideer og moderne teknologi gjør KERN til leverandør av høy kvalitet og holdbare produkter – produkter som hjelper deg til å være så effektiv som mulig i ditt daglige arbeid.

KERN søker topp, optisk kvalitet. Derfor brukes kun høykvalitet glass i alle linser. I tillegg bidrar høykvalitets Philips halogen og moderne LED-belysning til skarpe bilder med høy kontrast.


Alle mekaniske deler er designet for lang levetid og en god brukeropplevelse. Den som faktisk arbeider med mikroskopene, kanskje i timer i strekk, vet å sette pris på kvalitetsfølelse og god ergonomi – samt små detaljer som f.eks. justerbar motstand på reguleringshjulene.

KERN mikroskoper er fullt utstyrte og er klare til bruk, rett fra esken. - Og skulle det ikke finnes et egnet standardprodukt, hjelper vi deg naturligvis med å konfigurere et individuelt oppsatt mikroskop. 

Les mer om hvorfor du bør velge et KERN-mikroskop >>

Fyll ut så mye du kan av sjekklisten og send den til oss på post@ingwestad.no

Forside-Kern-Mikroskoper-Sjekkliste.JPG
ET UTVALG AV VÅRE KERN MIKROSKOPER:
bottom of page